Δευτέρα , 30 Μάρτιος 2020
«Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

«Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Αναστασίου: Δεν νικάει πάντα η καλύτερη ομάδα

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στο πονηρό 0-0 της πρώτης αναμέτρησης, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του και στα δυο ματς, δήλωσε περήφανος για τη συμπαράσταση των οπαδών, θεωρεί πως η μπάλα τιμώρησε το «τριφύλλι», όμως περιμένει ανασύνταξη, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά: «Είχα πει ότι είναι ένα πονηρό σκορ το 0-0 και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Και στα δύο ματς δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες και, δυστυχώς, αυτές κάνουν τη διαφορά. Είναι κρίμα για τα παιδιά που έκαναν τόση προσπάθεια, έδωσαν την ψυχή τους και είμαι περήφανος για αυτά. Έκαναν ότι είπαμε.

Το ίδιο περήφανος είμαι για τους οπαδούς μας και τη συμπεριφορά τους. Συγχαρητήρια και, δυστυχώς, δεν τους ικανοποιήσαμε. Έτσι είναι η μπάλα. Είναι ένα καλό μάθημα, γιατί δεν νικά πάντα η καλύτερη ομάδα.

Στα 85’, είχαμε τον πλήρη έλεγχο, εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο και με δύο σουτ χάσαμε. Οι κεφαλιές μας, τα σουτ μας πήγαιναν στο δοκάρι και ο τερματοφύλακας τα απέκρουε όλα. Αφού δεν σκοράραμε, η μπάλα μας τιμώρησε. Μάθαμε στα δύσκολα και γίναμε πιο δυνατοί.

Πικραθήκαμε και απογοητευτήκαμε. Αλλά, θα σηκωθούμε. Το ίδιο θα συμβεί τώρα. Δεν τα καταφέραμε, η ζωή συνεχίζεται. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το Europa League και την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση