Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η Λέστερ βαδίζει ολοταχώς για τίτλο

Η Λέστερ βαδίζει ολοταχώς για τίτλο

Η ομάδα του Ρανιέρι πήρε τεράστιο διπλό από τη Γουότφορντ

Αν είναι όνειρο, μην την ξυπνάτε. Αν είστε… μάγκες, πιάστε την! Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει στο τέλος το θαύμα του τίτλου, η Λέστερ έβγαλε καρδιά πρωταθλήτριας και πήρε τεράστιο διπλό στο Γουότφορντ (1-0)!

Ξέροντας ότι με νίκη μπορούσαν να ξεχειλώσουν τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, οι παίκτες του Ρανιέρι δεν λύγισαν από το άγχος και ξετύλιξαν με τον καλύτερο τρόπο το «δώρο» που τους έκαναν Τότεναμ και Άρσεναλ.

Με τη γνώριμη συνταγή «θωρακίζουμε τα μετόπισθεν και περιμένουμε έναν από τους παικταράδες μπροστά να χτυπήσει», οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ομάδα του Κίκε Φλόρες ένα ακόμα από τα φετινά τους θύματα. Και το έκαναν χάρη σε (ένα ακόμα) φοβερό σουτ του Ριγιάντ Μαχρέζ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (56’).

Το θέμα λοιπόν ήταν να μην το βάλει. Γιατί αφότου το έβαλε, η Λέστερ δεν υπήρχε περίπτωση να μην προστατεύσει το πολύτιμο γκολ. Έτσι, η σπασμωδική αντίδραση της Γουότφορντ και η πίεση που άσκησε στο τέλος δεν είχε αποτέλεσμα. Ούτε τα… βουντού των υπόλοιπων διεκδικητών του πρωταθλήματος, που είδαν πλέον την ομάδα του Ρανιέρι να χάνεται από τα μάτια τους χτίζοντας διαφορά 5 πόντων από την Τότεναμ, 7 από την Άρσεναλ και 10 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr