Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Λόπεθ: Φεύγω ευτυχισμένος γιατί τα έδωσα όλα

Λόπεθ: Φεύγω ευτυχισμένος γιατί τα έδωσα όλα

Γράμμα αποχωρισμού έστειλε ο τερματοφύλακας στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Παίκτης της Μίλαν είναι πλέον ο Ντιέγκο Λόπεθ και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αποφάσισε να στείλει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσα σε αυτό τονίζει ότι φεύγει ευτυχισμένος από την ομάδα της καρδιάς του και ότι θα είναι πάντα περήφανος για τα πράγματα που έκανε στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 32χρονος τερματοφύλακας:

«Πριν 32 χρόνια γεννήθηκα σε ένα μικρό χωριό στην επαρχία της Ισπανίας, το Λούγκο. Ονειρευόμουν να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μια μέρα θα παίξω για την ομάδα της καρδιάς μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κάτι για το οποίο θα είμαι περήφανος για πάντα.

Για έναν παίκτη της ακαδημίας, το να επιστρέψεις στο σύλλογο της ζωής σου (μετά από Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη), είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Φεύγω ευτυχισμένος, γιατί έχω δώσει τα πάντα. Μόνος στόχος μου ήταν να δουλεύω μέρα με την μέρα, με σεβασμό, αφοσίωση και με πάθος να υπερασπιστώ τις αξίες του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο.

Για όλα αυτά, μπορώ να πω με υπερηφάνεια, ότι κάθε λεπτό που πέρασα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαν ένα δώρο που ήρθε από τον ουρανό».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση