Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Με Μπεργκ στην Τρίπολη ο ΠΑΟ

Με Μπεργκ στην Τρίπολη ο ΠΑΟ

Ευχάριστα νέα για τον Αναστασίου

Με ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού πρώτα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Βέβαια, η συμμετοχή του στην ενδεκάδα είναι από αμφίβολη μέχρι απίθανη.

Ο άσος του «τριφυλλιού» έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες από την ασθένεια, ο οργανισμός του εξουθενώθηκε και από τη στιγμή που έχασε προπονήσεις πολύ δύσκολα θα τον δούμε βασικό.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Χουχούμης και Πέτριτς, αλλά και ο Μέντες. Ο Αναστασίου παίρνει μαζί του τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μαυρία, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη και Μπερίσα

Στα της προπόνησης, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έγινε άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr