Σάββατο , 28 Νοέμβριος 2020
Μουρίνιο: Δεν θα ενθαρρύνω τον Νέβιλ

Μουρίνιο: Δεν θα ενθαρρύνω τον Νέβιλ

«Πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλός προπονητής»

 

Ένα από τα κυριότερα θέματα στην Αγγλία αποτελεί η πρόσληψη του Γκάρι Νέβιλ στη Βαλένθια. Μετά τον Λουίς Φαν Χάαλ, ήταν η σειρά του Ζοσέ Μουρίνιο να ερωτηθεί για αυτή την εξέλιξη και ο Πορτογάλος δεν φάνηκε ιδιαίτερα «ζεστός» με τον παλαίμαχο άσο, καθώς τόνισε ότι δεν έχει όρεξη ούτε να τον συμβουλεύσει, ούτε να τον ενθαρρύνει σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.

«Δεν πρόκειται να τον συμβουλεύσω, ούτε να τον ενθαρρύνω. Απλά θα του ευχηθώ να τα πάει καλά. Είπε κάτι ο ίδιος και είναι πραγματικά σωστό: Υπάρχει πάντα η πρώτη μέρα για έναν προπονητή. Πάντα. Όλοι μας είχαμε την πρώτη μέρα.

Αν θέλει να γίνει προπονητής, πρέπει να έχει μια πρώτη μέρα. Την έχει, λοιπόν, αυτή την πρώτη μέρα. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και πολύ καλός αναλυτής.

Τώρα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλός προπονητής, που είναι τελείως διαφορετική δουλειά. Αποδεχόμενος αυτή την πρόκληση, δείχνει ότι θέλει να το αποδείξει αυτό. Στον πάγκο, δεν μπορείς να σταματήσεις το βίντεο, να αγγίξεις την οθόνη και να πραγματοποιήσεις κινήσεις. Είναι μία διαφορετική ιστορία.

Αλλά το να αποδέχεσαι την πρόκληση, δείχνει ότι νιώθει πολύ καλά προετοιμασμένος», ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Πηγή: sport-fm.gr