Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μουρίνιο κατά Βενγκέρ και διαιτητή

Έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και τον προπονητή της Άρσεναλ ο «Special One»

Πάντα έχει ενδιαφέρον τι θα πει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Πόσω μάλλον μετά από ένα ντέρμπι με τόσο «ψωμί», όσο αυτό της Τσέλσι με την Άρσεναλ (2-0).

Ο πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο θερμό επεισόδιό του με τον Αρσέν Βενγκέρ στο ημίωρο του αγώνα. «Για να είμαι δίκαιος, έχω κάνει λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι αυτή τη φορά. Απλώς είπα στο Βενγκέρ ότι δεν επιτρέπεται να βρίσκεται στην μεριά μας. Δεν θα απαντήσω άλλο για αυτό», τόνισε.

Μιλώντας για την εικόνα της αναμέτρησης, δεν παρέλειψε να παραπονεθεί για τη διαιτησία. «Νομίζω ότι η Άρσεναλ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι. Είχε την κατοχή, αλλά εμείς τις φάσεις. Χαίρομαι γιατί κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν τελείωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες. Αν η φάση του Γουέλμπεκ δεν είναι κόκκινη κάρτα, τότε είναι… πορτοκαλί».

Όσο για το πρόβλημα τραυματισμού του Τιμπό Κουρτουά, που αναγκάστηκε να αντικατασταθεί μετά από σύγκρουση με τον Αλέξις, απάντησε: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ο τραυματισμός του. Πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους».

Πηγή: Sport-fm.gr