Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
«Μπλέκουν» και τον Ολυμπιακό με Μαριάνοβιτς»

«Μπλέκουν» και τον Ολυμπιακό με Μαριάνοβιτς»

Μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες ο Σέρβος

Αναμφίβολα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με τη φετινή χρονιά που κάνει στον Ερυθρό Αστέρα συγκαταλέγεται στους πιο βελτιωμένους παίκτες της Ευρώπης. Έτσι, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει ο Σέρβος «γίγαντας» στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, με τον Τύπο της Σερβίας να έχει αρχίσει ήδη τη… μεταγραφολογία, όπου εκτός από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρεται και το όνομα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Μαριάνοβιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα «Mozzasport», όπου αποκάλυψε το ενδιαφέρον πέντε ομάδων –χωρίς να αποκαλύψει κάποιο όνομα- για τον πελάτη του, τονίζοντας όμως πως προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το NBA. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, οι Μπακς είναι αυτοί που έχουν στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθούν.

«Προτεραιότητα του Μαριάνοβιτς μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι να πάει στο NBA. Ήδη πέντε ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον, ωστόσο καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της χρονιάς», ήταν η δήλωση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr