«Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάγερν»

«Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάγερν»

Κλοπ: Πρέπει να αμυνθούμε καλά

Σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ μπορεί να επικρατήσει της Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι έχει πέσει επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Βεστφαλοί υποδέχονται το Σάββατο τους Βαυαρούς για την 27η της Bundesliga, με τον Γερμανό τεχνικό να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

«Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη μπορούμε να τη νικήσουμε, αν και η κατάστασή μας διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα χρόνια. Βαθμολογικά, πάντως, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του 47χρονου που, στη συνέχεια, τόνισε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παραμένει, επικίνδυνη παρά τις απουσίες της.

«Μπορεί η Μπάγερν να μην έχει στη διάθεσή της τον Ρόμπεν, τον Αλάμπα και τον Ριμπερί, όμως παραμένει απειλητική, καθώς διαθέτει παίκτες, όπως ο Μίλερ, ο Γκέτσε και ο Λεβαντόφσκι. Επίσης, ο Λαμ είναι σε τρομερή φόρμα. Πρέπει να αμυνθούμε καλά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι», είπε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ που, στο τέλος, επισήμανε ότι η ομάδα του δεν θα έχει πρόβλημα κινήτρου απέναντι στους πρωταθλητές.

«Δεν έχουμε πρόβλημα κινήτρου. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και οι στόχοι μας είναι κοινοί. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διαθέσιμο βαθμό, προκειμένου να ανεβούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr