Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νάβας: Άσχημο να αποκλείεσαι στα πέναλτι

Νάβας: Άσχημο να αποκλείεσαι στα πέναλτι

Απογοητευμένος o γκολκίπερ με τον τρόπο που η Κόστα Ρίκα αποχαιρέτησε το Μουντιάλ

Έκανε ό,τι περνούσε από… τα χέρια του, σταματώντας με κάθε τρόπο τους αντιπάλους, αλλά ο Κέιλορ Νάβας στο τέλος νικήθηκε και το απίθανο ταξίδι της Κόστα Ρίκα σε αυτό το Μουντιάλ έλαβε τέλος.«Πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική πορεία, αλλά είναι σκληρό να αποκλείεσαι στα πέναλτι. Είναι άσχημο να χάνεις, αλλά έτσι είναι η ζωή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη», τόνισε.

«Οι εκτελέσεις των Ολλανδών ήταν πολύ καλές και δεν είχα την ίδια τύχη με το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Η ομάδα μας μπορεί να αποχωρήσει από το Μουντιάλ με ψηλά το κεφάλι. Δεν χάσαμε σε κανένα παιχνίδι και αποκλειστήκαμε στα πέναλτι», πρόσθεσε ο γκολκίπερ της Λεβάντε.

Όσο για την εντυπωσιακή του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: «Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς και το Θεό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα και για όλη την ομάδα. Είναι προνόμιο για όλους μας απλά και μόνο που βρεθήκαμε σε ένα Μουντιάλ, πόσω μάλλον που φτάσαμε μέχρι εδώ».

Πηγή: sport-fm.gr