Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας

Νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης της Λάρισας στον Αλέξη Κούγια, καθώς συναντήθηκε στα γραφεία της «La Farm» με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και ήρθαν σε οριστική συμφωνία, παρά την πρόσφατη τους κόντρα και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ παρέδωσε το μέχρι πρότινος αφεντικό των «βυσσινί» στο νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου, αλλά «παίζει» το σενάριο να διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο. Έως την Τρίτη θα συνταχθούν τα συμβόλαια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. άγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή.

Για χρηματικά ποσά δεν έγινε λόγος, αλλά σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες οι δυο τους, θα δοθούν συνολικά περίπου 600.000 ευρώ.

Στην «ΑΕΛ FC Arena» αναμένεται να επιστρέψει η Λάρισα, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα, όταν και θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών του Αλέξη Κούγια με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Το κοινό Δελτίο Τύπου

«Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια

Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».

 

 

 

 

Πηγή: sport-fm.gr