Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Μήτρογλου απειλεί το ρεκόρ του τεράστιου Εουσέμπιο!

Ο Μήτρογλου απειλεί το ρεκόρ του τεράστιου Εουσέμπιο!

Αν σκοράρει απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα θα συμπληρώσει οκτώ σερί αγωνιστικές με γκολ

Ο Κώστας Μήτρογλου το «κάρφωσε» και κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, φτάνοντας στα 16 γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις, και οι Πορτογάλοι υποκλίνονται στην εκτελεστική δεινότητά του.

Ο Έλληνας διεθνής φορ μπορεί, μάλιστα, να γράψει ιστορία. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα desporto.sapo.pt, ο Μήτρογλου έχει φτάσει πλέον στο σημείο να απειλεί το ρεκόρ του μυθικού Εουσέμπιο!

«Ο Μήτρογλου πλησιάζει το ρεκόρ του Εουσέμπιο! Αν σκοράρει και απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα την ερχόμενη Κυριακή στη Λισσαβώνα, τότε θα συμπληρώσει οκτώ σερί αγωνιστικές στις οποίες θα έχει βρει δίχτυα! Ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη πείσει τους οπαδούς της Μπενφίκα χάρη στο «φονικό» ένστικτο που έχει δείξει σε διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας. Ο Μήτρογλου έχει πετύχει γκολ σε 7 σερί ματς της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος είχε σκοράρει 8 φορές σε 7 αγώνες των Αετών.

Αν ο Μήτρογλου βρει δίχτυα και στο ματς της 24ης αγωνιστικής με την Ουνιάο Μαδέιρα θα φτάσει στα 8 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος με γκολ. Κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο μεγάλος Εουσέμπιο τη σεζόν 1964-1965! Το ρεκόρ του «Μαύρου Πάνθηρα» είναι 9 διαδοχικά ματς με –συνολικά 21!- γκολ. Επίδοση που ο Μήτρογλου επίσης θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει, αν σκοράρει και την 25η αγωνιστική κόντρα στη Σπόρτινγκ! Ο Έλληνας φορ έχει 9 γκολ σε 7 διαδοχικά παιχνίδια. Οπότε δεν μπορεί να φτάσει τα 21 γκολ του Εουσέμπιο, αφού θα πρέπει να σκοράρει 12 φορές στα δύο προσεχή ματς!», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας.

Πηγή: sport-fm.gr