Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας»

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας»

Δημήτρης Κολοβός: Η πρόκληση του πρωταθλητισμού δεν με φοβίζει

Ο Δημήτρης Κολοβός στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού εξηγεί τους λόγους που διάλεξε τα ερυθρόλευκα, την… άνεση που έχει ως rookie, τα όνειρά του αλλά και το πώς είναι να βρίσκεται δίπλα στους Σαβιόλα και Αμπιντάλ που τους έβλεπε στην τηλεόραση όντας φαν της Μπαρτσελόνα.

Οk, δεν ήταν τόσο άνετος όσο είναι εντός γηπέδου. Πρώτη του συνέντευξη ήταν με την φόρμα του Ολυμπιακού… Λογικό. Αλλά και πάλι σου βγάζει αυτό το θράσος (με την καλή έννοια) το οποίο σε πείθει ότι ο συγκεκριμένος τύπος έχει τσαγανό. Και αυτό σε συνδυασμό με το ταλέντο του κάνει την διαφορά.

Ο Δημήτρης Κολοβός (περί ου ο λόγος) ο οποίος ήδη αφήνει το στίγμα του στην προετοιμασία, μίλησε για τη μεγάλη του πρόκληση και έδειξε να μην φοβάται τίποτα… Για την ώρα μια πρώτη γεύση τα όσα είπε ο Κολοβός.

Διαβάστε όλα όσα είπε για:

Την πρώτη εικόνα που υπάρχει για αυτόν και για την… άνεσή του:
 «Με έχουν βοηθήσει όλα τα παιδιά εδώ. Κάποιους τους ξέρω ήδη. Κάποιους άλλους τους έμαθα όταν ήρθα. Πιστεύω πως έχω βοηθηθεί έχοντας έρθει σε μία μεγάλη οικογένεια όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Την πρόκληση του πρωταθλητισμού και το πώς νιώθει: «Η πρόκληση του πρωταθλητισμού δεν με φοβίζει. Δεν θα το έκανα αλλιώς αυτό το βήμα. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Θέλω να τον βοηθήσω και να καθιερωθώ».

Τις διαφορές που εντοπίζει στον Ολυμπιακό: «Όλα. Τα πάντα ήταν και είναι διαφορετικά. Είναι ο τρόπος της δουλειάς. Είσαι συγκεντρωμένος μόνο εκεί. Να έχεις το μυαλό σου στο πως να δουλεύεις σωστά. Από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό θέλω να δουλεύω και να βελτιώνομαι για να παίξω».

Το εάν φοβήθηκε μήπως τραυματιστεί πέρυσι που ήταν στον Πανιώνιο:
 «Δεν το σκέφτηκα ότι θα χτυπούσα. Προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο στην ομάδα που ήμουν για να είμαι έτοιμος και να έρθω μετά στον Ολυμπιακό. Να έρθω στην προετοιμασία και να κάνω το βήμα παραπέρα. Η χρονιά για τον Πανιώνιο αλλά αγωνιστικά τελείωσε καλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου αλλά τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό».

Τις προσωπικές του επιδιώξεις:
 «Το να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Να κατακτήσω πράγματα και να μπορέσω να παίξω στην Εθνική κάποια στιγμή».

Την διαφορά που έχει στην καθημερινή του ζωή με το πώς είναι στο γήπεδο: «Έξω είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ. Από την στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο πρέπει να δείχνω άλλο πρόσωπο. Και γι’ αυτό πιστεύω πως έχω θράσος».

Πηγή: Sport-fm.gr