Σάββατο , 16 Ιανουάριος 2021
«Ο ΠΑΟΚ θα κρίνει τη συνέχεια»

«Ο ΠΑΟΚ θα κρίνει τη συνέχεια»

Νάνο: Τα 2 παιχνίδια με τον δικέφαλο θα κρίνουν την πρωτιά

Μετά τις δυο νίκες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και τα «στραβοπατήματα» του ΠΑΟΚ, το «τριφύλλι» έγινε το φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση. Σύμφωνα με τον Νάνο, τα παιχνίδια με τον δικέφαλο είναι αυτά που θα κρίνουν τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάνο:

Για την εμφάνιση και τη νίκη: “Νομίζω πως κάναμε καλή εμφάνιση και αυτό δίνει εμπιστοσύνη στην ομάδα για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΟΚ”.

Για το πως περίμενε τον Ατρόμητο: “Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος θα είχε πολλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα. Παίξαμε με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ήταν σημαντικό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, δίχως εμείς να πιεστούμε”.

Αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός για την πρώτη θέση: “Νομίζω πως αυτή η νίκη μας δίνει ένα βαθμολογικό «μαξιλάρι» ασφαλείας, προς το παρόν, αλλά το ματς στην Τούμπα, θα είναι πολύ δύσκολο και έτσι ακόμα δεν είναι τίποτα τελεσίδικο”.

Αν έρθει νίκη στην τούμπα, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να βλέπει με αξιώσεις τη συνέχεια: “Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι η νίκη και μετά τα υπόλοιπα. Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα κρίνουν τη συνέχεια και θα κρίνουν το αποτέλεσμα”.

Παρόλο που, η ομάδα έχει δώσει πολλά παιχνίδια, έχει μια φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τους αντιπάλους: “Νομίζω πως όλοι στην ομάδα και στη συνείδησή μας ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση και η καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, παίζει μεγάλο ρόλο και φαίνεται και επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η όρεξη που δείχνουμε”.

Πηγή: sport-fm.gr