Πέμπτη , 9 Ιούλιος 2020
Ολυμπιακός κατά ΕΟΚ

Ολυμπιακός κατά ΕΟΚ

Κατηγορεί την Ομοσπονδία για ταύτιση απόψεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Για απόλυτη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στην ΕΟΚ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την ανακοίνωση της ομοσπονδίας που αφορούσε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν αιχμές για την στάση που έχει η ΕΟΚ απέναντί τους, ενώ χαρακτηρίζουν «σκανδαλώδη» το μη ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σήμερα γινόμαστε όλοι μάρτυρες πρωτοφανών καταστάσεων. Η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της, συνεπικουρούμενη από ταυτόσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ζητά από το ΑΣΕΑΔ ερμηνεία της απόφασής του χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως “πρωτοφανούς ασάφειας”!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ με αίτημα την εξαφάνιση της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ και την κατακύρωση του αγώνα Κυπέλου υπέρ αυτής. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ κάνει δεκτή την προσφυγή στο σύνολό της, κρίνοντας τόσο τη νομική όσο και την ουσιαστική βασιμότητά της. Επιπλέον το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που επεδίωκε την αποτροπή του μηδενισμού της.

Η πρωτοβουλία της ΕΟΚ να αποστέλλει επιστολές στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την απόφασή του είναι απαράδεκτη. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο προδίδει για μια ακόμη φορά την στάση της έναντι του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρεί σκανδαλώδη τον μη ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής του ημιτελικού αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Οι δικαστικές αποφάσεις δεν ερμηνεύονται. Ισχύουν και εφαρμόζονται σύμφωνα με το περιεχόμενό τους».

Πηγή: sport-fm.gr