Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Με «όπλο» το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Με «όπλο» το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Τελευταίο χαρτί για την πρόκριση παίζουν οι πρωταθλητές

Εντός έδρας με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη Euroleague, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τους «ερυθρόλευκους».

Θα καταφέρει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πανηγυρίσει για 4η φορά στο φετινό TOP 16;  Κάνε παιχνίδι με τον άσο του Ολυμπιακού στο -9.5 πόντους και απόδοση 2.20, ενώ η νίκη των «ερυθρόλευκων» από ημίχρονο τιμάται στο 1.65. Όποιος, βέβαια, βλέπει τη Λαμποράλ Κούτσα να κάνει τη ζημιά στο ΣΕΦ, δεν έχει παρά να ποντάρει στο διπλό, το οποίο το συναντάμε στο εξαιρετικό 4.00! Από εκεί και πέρα, το line στο under/over έχει τοποθετηθεί στους 151.5 πόντους, ενώ παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τα ειδικά των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Βασίλης Σπανούλης; Στους πόσους θα σταματήσει ο Γιώργος Πρίντεζης; Θα πραγματοποιήσει νέα… σούπερ εμφάνιση ο ασταμάτητος φέτος Γιάννης Μπουρούσης;

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Λιθουανία, εκεί όπου η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται τη Μπάμπεργκ. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εναντίον Αντρέα Τρινκιέρι στη… μάχη των πάγκων, με τον άσο στο 1.75 και το διπλό στο 2.20. Όσο για τα δικά μας παιδιά; Το προσωπικό line του Ίαν Βουγιούκα έχει τοποθετηθεί στους 11.5 πόντους, ενώ ειδικό στοίχημα προσφέρεται και για τον Νίκο Ζήση, το οποίου το line είναι στους 9.5 πόντους.

Τέλος, στην Πόλη η Φενέρμπαχτσε ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί, με τη νίκη της με περισσότερους από 13.5 πόντους να προσφέρεται σε απόδοση 2.20. Η αλήθεια είναι πως οι Σέρβοι δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, ωστόσο όποιος βλέπει έκπληξη, μπορεί να ποντάρει στο πολύ υψηλό 6.00 που συναντάμε το διπλό! Αν, όμως, θέλεις να… ξεφύγεις από τα κλασσικά στοιχήματα, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα ειδικά των παικτών. Οι πολύ φορμαρισμένοι Βέσελι, Ντατόμε και Ζίρμπες ξεχωρίζουν και δείχνουν ικανοί να σε πληρώσουν σε πολύ καλές αποδόσεις!

Πηγή: gazzetta.gr