Τρίτη , 7 Ιούλιος 2020
Οργανωμένος της Ρόμα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Τότι!

Οργανωμένος της Ρόμα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Τότι!

Σοκάρει η αποκάλυψη

 

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέκυψε από την κατάθεση ενός εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της Mafia Capitale η οποία είναι σε εξέλιξη στην Ιταλία!

Ο Λούκα Οντεβάιν ανέφερε ότι είχε οργανωθεί από έναν οργανωμένο οπαδό της Ρόμα να απαγάγει τον γιο του αρχηγού της ομάδας όταν το παιδί ήταν ενός έτους, δηλαδή, το 2006.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Τον Δεκέμβριο οι ιταλικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αρκετών ατόμων, μελών της ιταλικής μαφίας, αλλά και δημοσίων προσώπων που είχαν επαφές μαζί τους με την κατηγορία για κατάχρηση μεγάλων ποσών του δημοσίου τα οποία προορίζονταν για δημόσιες υπηρεσίες, άλλες ανάγκες των πόλεων (κυρίως της Ρώμης) καθώς και την αντιμετώπιση της μαζικής εισροής μεταναστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Il Tempo” ο Λούκα Οντεβάιν ομολόγησε στους δικαστές ότι γνωρίζει ότι ένας πρώην κατάδικος οργανωμένος οπαδός της Ρόμα και ενδεχομένως μέλος της μαφίας πως είχε αρχίσει να οργανώνει την απαγωγή του ενός έτους γιου του Φραντσέσκο Τότι.

Είχε βρει ένα οικόπεδο σε μια απομονωμένη περιοχή στο οποίο θα κρατούσαν τον μικρό και προχωρούσε στις λεπτομέρειες.

Ο Οντεβάιν ανέφερε ότι ο πρώην κατάδικος και «εγκέφαλος» της υπόθεσης του είπε ότι είχε προσφέρει και το ποσό των 50.000 ευρώ στο «δεξί χέρι» και προπονητή του Τότι, Βίτο Σκάλια, για να βοηθήσει στην απαγωγή του μικρού.

Ωστόσο στο σχετικό δημοσίευμά της η “Il Tempo” αναφέρει, πως ο Τότι κατάφερε να αποτρέψει την απαγωγή. Πώς; Μισθώνοντας έξι αστυνομικούς, όταν εκείνοι ήταν εκτός υπηρεσίας, για την προστασία των μελών της οικογένειάς του. Μάλιστα, η παραπάνω υπόθεση ήταν και ο λόγος για την μετακόμιση του Τότι σε μια βίλα υψίστης ασφαλείας αλλά η απόφαση να στείλει το παιδί του στην αμερικανική σχολή, η οποία στεγάζεται σε ένα κτίριο νε εξαιρετική φύλαξη.

Αληθεύουν όσα υποστηρίζει ο Οντεβάιν; Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η έρευνα που έχει αρχίσει η ιταλική αστυνομία –μέχρι στιγμής- δεν έχει βρει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Πηγή: sport-fm.gr