Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ουίλιαμς: «Μου μίλησε ο Γκιστ για τα ντέρμπι»

Ουίλιαμς: «Μου μίλησε ο Γκιστ για τα ντέρμπι»

Γεύση από την «καυτή» ατμόσφαιρα των ντέρμπι πήρε ο «νέος» των ερυθρολεύκων

Χρήσιμες πληροφορίες για τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν έδωσε ο Τζέιμς Γκιστ στον Μάρκους Ουίλιαμς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλος της Ευρωλίγκας αποκάλυψε πως ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού (ο οποίος είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα στο παρελθόν) του είπε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα, όπως είναι και αυτό ανάμεσα στους «αιώνιους» του ελληνικού αθλητισμού.

«Έχω ακούσει για την αντιπαλότητα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, πριν από μερικά χρόνια, από τον πολύ καλό μου φίλο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αγωνιζόταν στη δεύτερη. Τώρα που πήγε στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ξεχωρίσει πιο ντέρμπι είναι πιο δυνατό αυτό ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν ή αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μου είπε να περιμένω αρκετές επαφές κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών, ενώ οι οπαδοί είναι πολύ “καυτοί”, όποιος και να είναι ο γηπεδούχος. Αλλά, μου είπε επίσης πως πρέπει να τη ζήσω αυτή την εμπειρία», τόνισε στην ιστοσελίδα «b92.net» ο Μάρκους Ουίλιαμς.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος Αμερικανός μίλησε για το ρόλο του στην ομάδα, αλλά και για την αποστολή που έχει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος θα συνεχίσει στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό: «Ξέρω τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από μένα και ελπίζω να τα καταφέρω. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο ΝτεΜάρκους βοήθησε πολύ την ομάδα και έκανε πολλά και καλά πράγματα. Γι’ αυτό ελπίζω να αναπληρώσω επάξια το κενό που άφησε στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr