Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Πάει για… άλλους ο Ολυμπιακός

Πάει για… άλλους ο Ολυμπιακός

Εκτός στόχων των «ερυθρολεύκων» ο Τζόναθαν Σοριάνο

Ο Τζόναθαν Σοριάνο δεν βρίσκεται μεταξύ των στόχων του Ολυμπιακού για την επίεθση της ομάδας, όπως τόνισαν οι άνθρωποι του συλλόγου στο περιθώριο της παρουσίασης του Ερίκ Αμπιντάλ. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, όμως τα δεδομένα δείχνουν πως κάποιες περιπτώσεις εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Για παράδειγμα, η Σάλτσμπουργκ αξιώνει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, το κασέ του οποίου φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια, ποσά που καθιστούν απαγορευτική ακόμη και τη σκέψη για επίσημη πρόταση.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση με τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο έχει αναφερθεί σενάριο δανεισμού του. Οι όροι που θέτει η Φούλαμ για να πραγματοποιηθεί τέτοιος «γάμος» είναι –επίσης- σκληροί, καθώς η αγγλική ομάδα απαιτεί να καλυφθεί ολόκληρο το ετήσιο συμβόλαιο του διεθνούς Έλληνα επιθετικού.

Σε ό,τι αφορά τον Πουλίδο, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά αφού πρόκειται για το απόλυτο… σίριαλ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε και πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο λόγω του μπλεξίματος σχετικά με τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος ο Μεξικανός είναι εκείνος που χειρίζεται το θέμα και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα κόντρα στην πρώην ομάδα του, κάτι που δείχνει και το πόσο θέλει να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το κατά πόσο είναι δυνατόν ο πρωταθλητής να περιμένει πριν κινηθεί για άλλον επιθετικό αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και είναι λογικό πως οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Στο προσκήνιο έχουν έρθει και κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, όπως οι Ελ Χανταντί και Ντιαρά. Από Ισπανία υπάρχει και η περίπτωση του Ζόνας, αλλά η Βαλένθια ζητά πολλά χρήματα και υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για εκείνον.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως για τον Κώστα Μανωλά δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση που να πλησιάζει τις απαιτήσεις τους και μέχρι να συμβεί αυτό ο παίκτης θα παραμείνει στο λιμάνι.

Πηγή: Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση