Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Πάλεψε, προσπάθησε αλλά υπέκυψε

Πάλεψε, προσπάθησε αλλά υπέκυψε

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ και είπε: «αντίο» Final Four

Τέλος στα όνειρα του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας έβαλε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που στο τέταρτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ στο κλειστό του ΟΑΚΑ επικράτησε με 74-55 και προκρίθηκε με τελικό σκορ σειράς 3-1.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, έχοντας χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων (μόλις 4/20), και παρά τις προσπάθειες των Παππά και Γκιστ η «ψαλίδα» της διαφοράς μπορεί να περιορίστηκε στους 5 πόντους στο ημίχρονο, όμως η καταστροφική τρίτη περίοδος έφερε την ΤΣΣΚΑ μπροστά με 16 πόντους, μία διαφορά που οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν κατάφεραν να ανατρέψουν.

Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν ο Γκιστ με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 κερδισμένα φάουλ και ο Παππάς με 11 πόντους και 7 κερδισμένα φάουλ, ενώ για την ΤΣΣΚΑ κορυφαίοι ήταν οι Κιριλένκο, με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, και Ντε Κολό, με 18 πόντους.

Έτσι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκρισή της στο φετινό Final Four της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, μετά τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr