Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Παλεύει» για Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

«Παλεύει» για Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Να κλείσουν τα κενά του ρόστερ σύντομα θέλουν στο «τριφύλλι»

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό στα γκαρντ και αυτή την περίπτωση δουλεύει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα το τριφύλλι.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει νέα βελτιωμένη –και δελεαστική- πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, προκειμένου να τον πείσουν να μείνει Ευρώπη και να ντυθεί στα πράσινα.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς το τριφύλλι έχει τον ανταγωνισμό του… NBA. Ο πρώην άσος της Λαμποράλ Κούτσα «ψάχνεται» να εξαργυρώσει την εκπληκτική σεζόν που έκανε με συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και «σκανάρει» ουσιαστικά τις πιθανότητές του να μετακομίσει στην πατρίδα του.

Ο Εξάστερος τηρεί στάση αναμονής για την ώρα, πιέζοντας βέβαια την πλευρά του Τζέιμς για το «ναι» και ελπίζει παράλληλα πως ο παίκτης δεν θα βρει αυτό που αναζητά στον μαγικό κόσμου, ούτως ώστε να πάρει το δρόμο προς Ελλάδα!

Ο 26χρονος –που στο παρελθόν έχει φορέσει για έξι μήνες την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου- ήταν εντυπωσιακός φέτος και μέτρησε κατά μέσο όρο στην Ευρώλιγκα 10 πόντους (45.6% δίποντα, 36.8% τρίποντα και 86.4% βολές), 2.7 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ.

Πηγή: sport-fm.gr