Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Παναθηναϊκός: Εμείς δε θα θυσιαστούμε

Παναθηναϊκός: Εμείς δε θα θυσιαστούμε

Νομικά θα κινηθεί η ΠΑΕ μετά την τιμωρία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει σαφές ότι θα κινηθεί νομικά με σκοπό να δικαιωθεί μετά την τιμωρία από τη Super League για όσα έγιναν στο ντέρμπι αιωνίων, στη Λεωφόρο.

«Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια», τονίζουν οι «πράσινοι» σε ανακοίνωσή τους, μετά την εξοντωτική ποινή της Super League, για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Παράλληλα, στο «τριφύλλι» τονίζουν ότι θα κινηθούν με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να δικαιωθούν στην έφεση.

Η ανακοίνωση

Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του.

Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια.

Πηγή: sport-fm.gr