Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Παραμένει στον ΠΑΟ ο Πράνιτς

Παραμένει στον ΠΑΟ ο Πράνιτς

Δηλώσεις σε Κροάτες δημοσιογράφους πραγματοποίησε ο Ντάνιελ Πράνιτς και –μεταξύ άλλων- διαβεβαίωσε πως παραμένει για άλλον ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό, αφού πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» κάνει τις διακοπές του στο Όσιγεκ και βρέθηκε στην προπόνηση της ομώνυμης ομάδας, όπου «πολιορκήθηκε» από εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι ρώτησαν για το μέλλον του.

«Έχω άδεια για άλλες δέκα ημέρες και μετά θα ενταχθώ στην προετοιμασία της ομάδας. Θα αρχίσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό στις 2 Ιουλίου και γνωρίζω ότι έχουμε ενισχυθεί, γιατί, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, ενώ, μας περιμένουν και τα προκριματικά του Champions League. Αλλά, δεν ανησυχώ για τη θέση μου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έχω συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν και σκοπεύω να το εξαντλήσω έως το τέλος του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος πάντως δείχνει να συνεχίσει την μπάλα ακόμη και μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του:

«Η ηλικία δεν είναι ο λόγος για να σταματήσεις, αλλά, το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεσαι. Στην Εθνική ομάδα θα ήθελα να σταματήσω μετά από μία τέταρτη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Ήμουν σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω κάτι περισσότερο και το “αντίο” μου στην Εθνική ομάδα θα έρθει μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Αυτή τη συμφωνία έχω κάνει με τον προπονητή, Νίκο Κόβατς. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε»!

 

 

 

Πηγή: sport-fm.gr