Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Πάρντο: Να βοηθάω την ομάδα

Πάρντο: Να βοηθάω την ομάδα

«Η ομάδα έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές»

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το παιχνίδι για την απόδοσή του και για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

Πέρασε στο γήπεδο όταν ο Πανιώνιος ισοφάρισε. Και μετά από λίγο σκόραρε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και μετά έδωσε και μία ασίστ. Ο λόγος για τον Φελίπε Πάρντο ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Νόβα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε καλά την χρονιά πήραμε τη νίκη και φυσικά πέτυχα και ένα γκολ», είπε αρχικά για να προσθέσει «Ο προπονητής παίρνει την απόφαση. Γι αυτό προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι από οποιαδήποτε θέση για να βοηθήσουμε την ομάδα. Νιώθω όμως την αυτοπεποίθηση για να βοηθήσω όποτε μπορώ»

Οσο για τον ίδιο; «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Να την βοηθάω να νικάει. Είτε από τον πάγκο είτε βασικός. Θέλω απλά να προσφέρω», είπε ο Πάρντο ο οποίος σχολίασε και την διακοπή λέγοντας ότι «Ναι με βοήθησε η διακοπή. Να ξεκουραστώ να περάσω αρκετές μέρες με την οικογένεια μου». Ερωτηθείς για το ποιος ειναι ο MVP είπε: «Την ομάδα θα διάλεγα ως… MVP. Αν δεν υπήρχε η ομάδα δεν θα φτάναμε έως εδώ. Ετσι είναι η ομάδα μας. Εχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι απόφαση του προπονητή το ποιος θ’ αγωνίζεται. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι έξω και ποιος μέσα αλλά να νικάει η ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr