Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Παίκτη που είχε «κλείσει» ο Ολυμπιακός πήρε η ΑΕΚ!

Παίκτη που είχε «κλείσει» ο Ολυμπιακός πήρε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό“. Κάπως έτσι παρουσίασε η πλειοψηφία των ΜΜΕ την είδηση την απόκτησης του Ισπανού μπακ από την Ένωση.

Αν εσείς βολεύεστε μ΄ αυτό, κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε να μάθετε, όμως, ποιο είναι το παρασκήνιο που κρύβει αυτή η μεταγραφή, τότε συνεχίστε να διαβάζετε…

Το -όχι και τόσο μακρινό- 2011 και πριν υπογράψει στη Μίλαν, ο Ντίντακ είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ο τότε τεχνικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων, Εδουάρδο Μαθία, είχε προχωρήσει σε συμφωνία με την Εσπανιόλ για να φέρει τον νεαρό μπακ στο Λιμάνι, μετά από θερμή εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η μεταγραφή θεωρούνταν τελειωμένη και το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κάτι έγινε και το deal χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, ο Ντίντακ φέρεται να απασχόλησε και φέτος τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναζητούν αριστερό μπακ λόγω της πιθανής πώλησης του Μαζουάκου. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν έπαιξε τόσο ζεστά για τους πρωταθλητές, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να βρει πρόσφορο έδαφος και να κλείσει τον παίκτη.