Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Παίρνει «ανάσα» και… ενισχύεται ο Παναθηναϊκός

Παίρνει «ανάσα» και… ενισχύεται ο Παναθηναϊκός

Τα 2,5 εκατ. ευρώ θα αγγίξει η μεταγραφή του Καπίνο στη Σπόρτινγκ

Τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συζητήσει σήμερα ο Στέφανος Καπίνο, αφού ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πορτογάλους για την παραχώρηση του διεθνούς τερματοφύλακα.

Όπως γράφει σήμερα η O Jogo, το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» ζήτησαν και ρήτρα μεταπώλησης του 20χρονου γκολκίπερ.

Στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει μία γερή προκαταβολή και στη συνέχεια η εξόφληση του ποσού σε τρεις ακόμα δόσεις. Από την πλευρά του, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται ήδη να έχει ξεκινήσει τις επαφές για να βρει τον αντικαταστάτη του Καπίνο και αυτός πιθανότατα θα είναι από το εξωτερικό.

Υπάρχουν μία-δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων με τους οποίους το «τριφύλλι» μιλάει και είναι πιθανό τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του νεαρού πορτιέρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες στην Ισπανία είχε γραφτεί ότι οι «πράσινοι» προσπαθούν να αποκτήσουν τον τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλμπέρτο Γκαρσία, αλλά η SportDay αναφέρει ότι άλλος είναι ο βασικός στόχος.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Φάουστο Ρόσι, στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να κλείσουν τον 23χρονο μέσο της Γιουβέντους, με τα τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι «ο παίκτης καταλήγει είτε στον Παναθηναϊκό είτε στην Κάλιαρι».

Τέλος, από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο «εκλεκτός» για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην άμυνα μετά την αποχώρηση του Σίλντενφελντ είναι ήδη στην Αθήνα (συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του) για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά στο «τριφύλλι» δεν λένε το παραμικρό μέχρι να κλείσει η μεταγραφή.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης στόπερ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φύγει από την Ντιναμό Μόσχας, όμως δύσκολα θα σημειωθούν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Πηγή: sport-fm.gr