Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Πίσω στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Πίσω στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Ετοιμάζεται για τα επόμενα φιλικά ο «δικέφαλος»

Το πόδι τους στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 17 μέρες παραμονής στην Ολλανδία πάτησε η αποστολή του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη επέστρεψαν μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και είχαν την ευκαιρία να δουν μετά από αρκετές μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που του περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Η πτήση από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας προσγειώθηκε κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Την ευκαιρία δεν άφησαν να πάει χαμένη πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, οι οποίοι έπεσαν πάνω στους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» για μερικά αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες καθώς θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις από την ερχόμενη Τετάρτη. Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως οι Μακ, Ιτάνζ, Μαντούρο και Μάρτενς δεν επέστρεψαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς θα «ξοδέψουν» στο εξωτερικό την ολιγοήμερη άδεια.

Πηγή: sport-fm.gr