Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
«Πλάκωσε» δημοσιογράφο και απολύθηκε ο Ερέρα

«Πλάκωσε» δημοσιογράφο και απολύθηκε ο Ερέρα

Και έτσι ξαφνικά ο Μιγκέλ Ερέρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μεξικού. Όχι, όμως, για αγωνιστικούς λόγους. Πώς να βρεθούν, άλλωστε, όταν πριν από δύο ημέρες οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Gold Cup, αλλά, γιατί πλάκωσε στο ξύλο ένα δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού Azteca, Κριστάν Μαρτινόλι, κατηγόρησε τον προπονητή των «σομπρέρος» πως τον χτύπησε στο πρόσωπο στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας.

Η σχετική καταγγελία εξετάστηκε από την ομοσπονδία και όταν διαπιστώθηκε πως οι ισχυρισμοί του Μαρτινόλι είναι αλήθεια, ο Ερέρα αμέσως αποτέλεσε παρελθόν.

«Αφού άκουσα όλους τους συνεργάτες μου, πήρα την απόφαση ο Μιγκέλ Ερέρα να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Δεν είναι μια απλή απόφαση, αλλά είναι η σωστή. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν ποτέ και ως δημόσια πρόσωπα πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας πάντα. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει μια άποψη, αλλά οι αξίες πρέπει να διατηρηθούν υψηλά. Κανείς δεν μπορεί να μπει πάνω από αυτό που είδαμε όλοι μας στο αεροδρόμιο», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντέσιο Ντε Μαρία.

Ο Μαρτινόλι, βάσει των όσων ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, δέχτηκε μπουνιά στον αυχένα από τον Ερέρα, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, προκάλεσε το δημοσιογράφο να βγουν έξω από το χώρο του αεροδρομίου και να λύσουν εκεί τη διαφωνία τους.

Ο Ερέρα δεν έκανε κανένα σχόλιο για την απόφαση της ομοσπονδίας. Πάντως, βάσει όσων αναφέρει ο Τύπος της χώρας, οι σχέσεις του με τους διοικούντες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Πηγή: sport-fm.gr