Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Πλησιάζει η επιστροφή του Μόντριτς

Πλησιάζει η επιστροφή του Μόντριτς

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ ο Κροάτης

Καλά νέα, μετά από καιρό στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ξεκινούν σιγά-σιγά να σβήνονται ονόματα από το απουσιολόγιο, με τον Λούκα Μόντριτς να είναι κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του στο πόδι.

Οι Μαδριλένοι έχουν γίνει… νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρα από τον Κροάτη, τραυματίες είναι και οι Ράμος, Πέπε, Μόντριτς, Ροντζίγκες, Κεντίρα και Κοεντράο, με την κάθε επιστροφή να είναι υπερπολύτιμη για τον Κάρλο Αντσελότι.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος χαφ πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι αναμενόταν, με τον ίδιο να δηλώνει ότι του έχει λείψει πολύ η αγωνιστική δράση, ωστόσο δε θέλει να… εκβιάσει την επιστροφή του, προκειμένου να μην καταλήξει με νέο τραυματισμό.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ το να αγωνίζομαι όμως κάνω υπομονή. Δε χρειάζονται βιασύνες γιατί αν δεν προσέξω και επιστρέψω στη δράση νωρίτερα, μπορεί να καταλήξω με νέο τραυματισμό», ήταν τα λόγια του 29χρονου.

Από την πλευρά του, ο γιατρός της εθνικής Κροατίας δήλωσε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του είδε τέτοιου είδους τραυματισμό, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο μέσος της Ρεάλ θα επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις με την ομάδα του.

«Ο τραυματισμός του, η ρήξη του ορθού μηριαίου, είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου. Ωστόσο τα πάει πολύ καλά. Τώρα θα αρχίσει το τρέξιμο και τις ασκήσεις και σε τρεις εβδομάδες θα μπορεί να προπονείται κανονικά με την ομάδα του. Αν όμως νιώσει τον παραμικρό πόνο, θα πρέπει να αναβάλει την επιστροφή του, καθώς θα υπάρξει κίνδυνος υποτροπής. Το 30% των παικτών που έχουν μυϊκούς τραυματισμούς, παθαίνουν υποτροπή επειδή επιστρέφουν νωρίτερα από ότι πρέπει», ανέφερε ο Νίκο Κόβατς.

Ο Λούκα Μόντριτς είχε τραυματιστεί τον περασμένο Νοέμβριο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κροατίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2016, και αν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό της Ρεάλ με τη Σάλκε για το Champions League, στις 15/3.

Πηγή: sport-fm.gr