Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ποδαρικό στο… Ρέντη

Ποδαρικό στο… Ρέντη

Πρωτοχρονιά με προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ποδαρικό στο Ρέντη έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού που συνέχισαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Με κρύο και τις γνωστές απουσίες η απογευματινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Καμία μέρα δεν πηγαίνει χαμένη για τον Μίτσελ και τους παίκτες του. Την Πρωτοχρονιά έκαναν ποδαρικό στο Ρέντη, συνεχίζοντας αδιάκοπα τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά (Καραϊσκάκη, 4/1), στην επανέναρξη των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το 2015, δούλεψαν πάνω στις μεταβιβάσεις και στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και δουλειά πάνω στην πίεση προς τον αντίπαλο, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με δίτερμα.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τα γνωστά θέματα, με τα κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μποτία και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Αμπιντάλ. Επιπλέον εκτός παραμένει ο Μιλιβόγεβιτς (υπολογίζεται ο Εντινγκά πριν αναχωρήσει για το Κόπα Άφρικα), έτοιμος ιατρικά αλλά πίσω αγωνιστικά είναι ο Ντουρμάζ, ενώ τελευταίος στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε ο Φουστέρ. Συνεπώς ελλείψεις παρουσιάζονται και στα άκρα και μένει να φανεί στην πράξη αν υπολογίζεται ο Αφελάι, πόσω μάλλον τώρα που είναι περιορισμένες οι επιλογές.

Πηγή: sport-fm.gr