Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Premier League: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε την Έβερτον – Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα φέτος για τον Πορτογάλο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε μετά το «βαρύ» 6-3 από τη Σίτι στο «Έτιχαντ», και με ανατροπή νίκησε την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» με σκορ 2-1 και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ της ανατροπής, με το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα και το No. 700 σε συλλογικό επίπεδο. Τρίτο γκολ σε τρεις εμφανίσεις στην κορυφαία λίγκα του κόσμου για τον εξαιρετικό Άντονι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προηγήθηκε μόλις στο 5′. Ο Ονάνα έκλεψε τη μπάλα από τον Κασεμίρο, ο Γκρέι την «έσπασε» στον Ιγουόμπι, ο οποίος με φανταστικό πλασέ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπρούνο έκλεψε στη μεσαία γραμμή, κάθετη του Μαρσιάλ και ο Άντονι πλάσαρε εύστοχα.

Η Γιουνάιτεντ ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στο ματς και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του Πίκφορντ. Ο CR7 ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 44′. Ο Κασεμίρο έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Πορτογάλος σταρ κουβάλησε τη μπάλα στην περιοχή της Έβερτον και εκτέλεσε με το αριστερό για το 2-1. Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ διαχειρίστηκε το ματς, η Έβερτον προσπάθησε να απειλήσει με κάποια γεμίσματα από τα άκρα χωρίς όμως αντίκρισμα.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (75′ Γκάρνερ), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ιγουόμπι, Γκέιγ (76′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ονάνα, Γκόρντον (67′ ΜακΝίλ), Γκρέι, Μοπέι (84′ Ρονδόν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Έρικσεν (83′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (90′ Βαράν), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (29′ Ρονάλντο)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή