Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Premier League: Όλα ανοιχτά για τον τίτλο μετά το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 2-2

Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον παίρνει η υπόθεση «τίτλος» στην Premier League, μετά τη σημερινή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (2-2), για την 32η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν δύο φορές στο «Έτιχαντ» με τον Ντε Μπράιν και τον Ζεζούς, αλλά οι «κόκκινοι» είχαν ισάριθμες απαντήσεις με τους Ζότα και Μανέ. Πέτυχαν και τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι με τον Στέρλινγκ, αλλά δεν μέτρησε μετά την… παρέμβαση του VAR (οφσάιντ). 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελικό σκορ διατηρεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν κι όπως γίνεται αντιληπτό η αγωνία για τον εφετινό πρωταθλητή στο Νησί ανεβαίνει στα ύψη.

Σίτι και Λίβερπουλ θα συναντηθούν ξανά στις 16/04 στο Γουέμπλεϊ, σε νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν μεσοβδόμαδα να «κλειδώσουν» τα «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς του Champions League απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης (οι «πολίτες» επικράτησαν 1-0 στο πρώτο ματς) και Μπενφίκα αντίστοιχα (οι «κόκκινοι» είναι το απόλυτο φαβορί μετά το νικηφόρο 3-1 στο «Ντα Λουζ». 


Πηγή