Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πρεμιέρα με εφτάρα για την Μπαρτσελόνα στο UCL

Πρεμιέρα με εφτάρα για την Μπαρτσελόνα στο UCL

Δείτε όλα τα αποψινά αποτελέσματα στη διοργάνωση

Ποιος είδε την Μπαρτσελόνα και δεν τη φοβήθηκε! Θιγμένοι από την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αλαβές, οι «μπλαουγκράνα» μετέτρεψαν τη Σέλτικ στον… σάκο του μποξ που έψαχναν για να ξεσπάσουν.

Με τον Μέσι να κάνει χατ-τρικ και γενικότερα τους MSN να επανέρχονται στη δαιμονιώδη κατάσταση της περσινής χρονιάς, οι Καταλανοί πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους στο Champions League (7-0).

Πριν καν συμπληρωθεί πεντάλεπτο ο Αργεντινός είχε ανοίξει ήδη το σκορ έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. Κι αφού ο Τερ Στέγκεν εξαφάνισε το όποιο άγχος πήγε να δημιουργηθεί (αποκρούοντας πέναλτι του Ντεμπελέ), το ίδιο δίδυμο έκρυψε την μπάλα και την εμφάνισε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Νεϊμάρ έκανε ένα… διάλειμμα για να σκοράρει με όμορφη εκτέλεση φάουλ και έπειτα συνέχισε το «σερβίρισμα», κάνοντας σκόρερ (με άψογο βολέ) και τον Ινιέστα.

Από ‘κει και πέρα, στο χορό είπε να μπει και ο Σουάρες, προσφέροντας αρχικά στον Μέσι το έκτο του χατ-τρικ στη διοργάνωση. Έπειτα έβαλε κι ο ίδιος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, για να ολοκληρωθεί η… ανταλλαγή ασίστ ανάμεσα στους MSN (τα έξι από τα επτά γκολ επιτεύχθηκαν έτσι), όταν ο Αργεντινός προσέφερε στον Αργεντινό το γκολ που έκλεισε το σκορ.

Στις αποψινές αναμετρήσεις για την πρεμιέρα του Champions League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλεία – Λουντόγκορετς      1-1

Παρί Σ.Ζ. – Αρσεναλ           1-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπενφίκα – Μπεσίκτας          1-1

Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι       1-2

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ          7-0

Μάντσεστερ Σίτι –  Γκλάντμπαχ  –Αναβλήθηκε–

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν – Ροστόφ              5-0

Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Πηγή: sport-fm.gr