Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Προέχει το Περιστέρι

Προέχει το Περιστέρι

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός

Το καθήκον του έκανε την περασμένη Τρίτη ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε – έστω και δύσκολα – της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανταπεξέλθουν στην τριάδα δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, με Ατρόμητο εκτός, Μάλμε για το Champions League εκτός και με τον ΠΑΟΚ μέσα στο Φάληρο.

Σαφώς, εκείνο που προκύπτει είναι πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία θέλει να κάνει το «επτά στα επτά» μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία μέσα στο Αγρίνιο.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, πρόκειται για μία έδρα που δυσκολεύει αρκετά τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η τελευταία τους νίκη ήταν πριν από δύο χρόνια με γκολ του απόντα Φουστέρ (20:30, Novasport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα κάνει… πρόβα εν όψει του αγώνα στη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού. Ως αμυντικά χαφ θα παίξει ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Κασάμι και Μανιάτη ως εσωτερικούς μέσους.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Γιαννούλης, Εντινγκά και Βέργος. Εκτός είναι οι τραυματίεες Σιόβας, Φουστέρ, Ντοσεβί και Γκαζαριάν.

Πηγή: sport-fm.gr