Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Προκαλεί και «πικάρει» ο Μαραντόνα

Προκαλεί και «πικάρει» ο Μαραντόνα

Πάνε 29 χρόνια αλλά ο Αργεντίνος ακόμα καμαρώνει για το «χέρι του θεού»

Για κάποιους ήταν κλοπή. Μια «ζαβολιά» που λέρωσε την ιστορία του ποδοσφαίρου.  Ό,τι κι αν λένε όμως όλοι αυτοί -κι όσα χρόνια κι αν περάσουν- ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όχι απλά δεν ντρέπεται, αλλά θα καμαρώνει για πάντα για το «χέρι του θεού».

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι αν βρισκόταν στην ίδια θέση, πάλι το ίδιο θα έκανε και θέλοντας προφανώς να πικάρει τους αγαπημένους του Άγγλους, ο Αργεντινός βρήκε έναν τρόπο που… ακόμα και για Μαραντόνα ήταν μυθικός.

Κανόνισε, λοιπόν, να συναντήσει τον (72χρονο πλέον) διαιτητή του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 κι αφού αντάλλαξε δώρα και πόζαρε φιλώντας τον, του έδωσε μια φανέλα με την αφιέρωση «για τον αιώνιο φίλο μου»!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα έγραψε στο Facebook

«Αυτό το Σαβ/κο επισκέφθηκα την Τυνησία και είχα μια συγκινητική συνάντηση με τον Αλί Μπενασέρ, τον διαιτητή του ματς με την Αγγλία στο Μεξικό το 1986. Του έδωσα μια φανέλα της Αργεντινής κι εκείνος μου έδωσε μια κορνίζα από το ματς που είχε κρεμάσει στο σπίτι του. Η αφιέρωσή μου έγραφε “Για τον Αλί, τον αιώνιο φίλο μου»…

Πηγή:  sport-fm.gr