Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το πρώτο του «τρίποντο»

Το πρώτο του «τρίποντο»

O Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το καθήκον του κόντρα στον Πανιώνιο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στην άδεια Λεωφόρο (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, ώστε να ισοβαθμήσουν ξανά και να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Για αυτό τον λόγο το «τριφύλλι» καλείται να αφήσει πίσω το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και να κάνει το καθήκον του κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος απαρτίζεται από αρκετούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου έχει τονίσει στους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή, ώστε να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μπεργκ, αλλά είδε με ικανοποίηση τον Πέτριτς να γυμνάζεται κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις.

Το πιο πιθανό σχήμα έχει ως εξής: Ο Κοτσόλης στο τέρμα, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Αν επιλέξει «ρόμβο» ο Αναστασίου, ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, εσωτερικοί μέσοι θα παίξουν οι Πράνιτς, Ζέκα, στην κορυφή του φαβορί είναι ο Ντίνας και στην επίθεση ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος, Δώνης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση