Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ραγδαίες εξελίξεις στον μπασκετικό ΠΑΟ

Ραγδαίες εξελίξεις στον μπασκετικό ΠΑΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον ΟΑΚΑ, τα όσα ακολουθήσουν με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά κυρίως και με την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Στο Τριφύλλι διαπίστωσαν πως έχουν μείνει πλέον αρκετά πίσω στην… κούρσα με τους Πειραιώτες για το φετινό πρωτάθλημα και για αυτό «έτρεξαν» το διαζύγιο με τον Σέρβο κόουτς, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις τόσο με τον διάδοχό του όσο και με τη μεταγραφική ενίσχυση!

Οι Πράσινοι δεν έχουν πολύ χρόνο καθώς οι ημερομηνίες τους πιέζουν, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει προσωρινά οΣωτήρης Μανωλόπουλος, ωστόσο στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν και για κάποιον άλλον, ο οποίος θα έρθει με στόχο να μείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι. Παράλληλα όμως, γίνεται αναζήτηση και για τουλάχιστον δύο καλές μεταγραφές, ενώ είναι σίγουρο πως θα έχουμε και δύο αλλαγές στο ρόστερ.

Η πρώτη αφορά φυσικά την υπόθεση Γκιστ, καθώς ο Αμερικανός λογικά δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος (περιμένουμε το 2ο δείγμα από το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ) και για αυτό στον Παναθηναϊκό αναζητούν έναν ξένο παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον τελευταίο της στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη μεταγραφή θα αφορά τα γκαρντ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει πρόθεση να αντικατασταθεί για τα πλέι οφ της Α1 ένας εκ των Νέλσον ή Μπλουμςκαι να έρθει στην θέση τους ένας παίκτης που θα δώσει άμεσα λύσεις στην περιφέρεια και ο οποίος θα μπορεί να ξεκολλήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια, όταν η μπάλα… καίει, όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να βρουν δύο καλές περιπτώσεις παικτών, ήδη έχουν πολλά ονόματα στην λίστα τους, ενώ συνεχώς προσθέτουν κι άλλα μετά από προτάσεις μάνατζερ και ποντάρουν πως αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται πολλά πρωταθλήματα και έτσι υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Τριφύλλι πάντως βγαίνει στο «ψάξιμο» χωρίς οικονομικό περιορισμό και με στόχο να κάνει δύο μεταγραφές που θα βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι ίσως είναι και ακριβοί…

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr