Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ρατς: Δεν το περίμενα

Ρατς: Δεν το περίμενα

Απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ ήταν η αποδέσμευση του Ράζβαν Ρατς απ’ τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Ρουμάνος σε δηλώσεις του στο σάιτ «Fanatik.ro».

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός τόνισε πως ήταν έκπληξη γι’ αυτόν η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας και μίλησε για τα πλάνα του για το μέλλον.

«Μου είπαν ότι είναι απόφαση του τεχνικού τιμ. Δεν το γνώριζαν καν. Δεν το περίμενα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο εδώ, αλλά είπα ότι αυτή είναι η απόφαση του προπονητή. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να σκέφτομαι τι θα κάνει. Είχα μια συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή και αυτό ήταν. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Ρουμανία. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό, αλλά αν δεν βρεθεί λύση στο εξωτερικό είναι κάτι που θα σκεφτώ».

Έκπληκτος εμφανίστηκε και ο Ντάνιελ Ισαΐλα, βοηθός του Άνχελ Ιορντανέσκου στην Εθνική Ρουμανίας, ο οποίος σχολίασε πως σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγες μέρες δεν του ανέφερε τίποτα σχετικό.

«Το πρόβλημα με τον Ρατς με αιφνιδίασε. Του μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν σκεφτόταν καν ότι θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος. Δεν ανέφερε τίποτα τέτοιο. Μιλήσαμε μόνο για την αγωνιστική του κατάσταση. Ελπίζω να βρει ομάδα γρήγορα, γιατί είναι ένα απ’ τα βασικά στελέχη της Εθνικής».

Πηγή: sport-fm.gr