Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σαμπέγια και άλλοι δύο για την Εθνική

Σαμπέγια και άλλοι δύο για την Εθνική

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΕΠΟ για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον Κώστα Τσάνα να κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών για τα προσεχή παιχνίδια με Φιλανδία και Ρουμανία (4 και 7 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα).

Στην Ομοσπονδία θα ήθελαν να κλείσουν τον επόμενο προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να δει από κοντά την ομάδα.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με τις προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ να φτάνουν «βροχή». Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, από τους τεχνικούς που έχουν προταθεί ξεχωρίζει η περίπτωση του Αλεχάντρο Σαμπέγια, του ανθρώπου που οδήγησε την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί είναι εκείνο του Κρίστοφ Ντάμουμ, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επίσης είχε ακουστεί προτού αναλάβει την Εθνική Ελλάδας ο Μαρκαριάν.

Υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρα και ο επόμενος προπονητής θα αμείβεται ετησίως με 250.000 ευρώ, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περισσότερα χρήματα μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr