Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Serie A: Η Ουντινέζε έριξε «τεσσάρα» στη Ρόμα στο ντεμπούτο του Μαντί Καμαρά [βίντεο]

Η Ρόμα ήταν αήττητη μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όπου γνώρισε τη συντριβή με 4-0 στο Φρίουλι από την Ουντινέζε, η οποία και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Serie A.

Μετά από τεράστιο λάθος του Κάρσντορπ που γύρισε την μπάλα με το στήθος στον Πατρίσιο μέσα στην πολυκοσμία, ο Ουντότζι επωφελήθηκε και με προβολή άνοιξε το σκορ για τους Φριουλάνι μόλις στο 5΄.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να συνέλθει από τα ατομικά λάθη ούτε στο β’ μέρος. Σειρά πήρε ο Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος με κάκιστη εκτίμηση σε σουτ του Σάμαρτζιτς, είδε την μπάλα να «σκάει» στο έδαφος και να περνάει από πάνω του για το 2-0 στο 56′.

Η απάντηση ήταν πρόσκαιρη και περιορίστηκε στο δοκάρι του Μαντσίνι με κεφαλιά πέντε λεπτά αργότερα, αλλά η αμυντική λειτουργία της Ρόμα επέτρεψε όχι ένα, αλλά δύο ακόμα γκολ στους γηπεδούχους, με Περέιρα στο 75′ και Λόβριτς στο 82′.

Οι Μπιανκονέρι έφτασαν τους 11 βαθμούς και απολαμβάνουν το δικό τους ιδανικό ξεκίνημα, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από Νάπολι και Μίλαν (στους 10 και η Αταλάντα με ματς λιγότερο).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέστη την ευρύτερη ήττα του στο Campionato (μόλις η τρίτη τεσσάρα που δέχεται στην καριέρα του). Ντεμπούτο με τους Τζιαλορόσι έκανε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς (11,5 εκατ.)

Η Ελλάς Βερόνα έκανε σεφτέ στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή επί της Σαμπντόρια (2-1). Ο Καπούτο έβαλε μπροστά τους Μπλουτσερκιάτι στο 40′, ωστόσο, οι γηπεδούχοι σφράγισαν απίστευτο comeback μέσα σε ένα λεπτό, πριν τη λήξη του ημιχρόνου! Το αυτογκόλ του Αουντέρο και το γκολ του Ντόιγκ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «Ελλήνων» και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής στη Serie A:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-1

Μίλαν-Ιντερ 3-2

Λάτσιο-Νάπολι 1-2

Κρεμονέζε-Σασουόλο 0-0

Σπέτσια-Μπολόνια 2-2

Βερόνα-Σαμπντόρια 2-1

Ουντινέζε-Ρόμα 4-0

Μόντσα-Αταλάντα 5/9

Σαλερνιτάνα-Εμπολι 5/9

Τορίνο-Λέτσε 5/9

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Νάπολι 11

Μίλαν 11

Αταλάντα 10 -4αγ.

Ουντινέζε 10

Ρόμα 10

Γιουβέντους 9

Ίντερ 9

Λάτσιο 8

Τορίνο 7 -4αγ.

Φιορεντίνα 6

Σασουόλο 6

Βερόνα 5

Σαλερνιτάνα 5 -4αγ.

Σπέτσια 5

Μπολόνια 3

Έμπολι 3 -4αγ.

Λέτσε 2 -4αγ.

Σαμπντόρια 2

Κρεμονέζε 1

Μόντσα 0 -4αγ.


Πηγή