Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Serie A: Πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από 33 χρόνια η Νάπολι -«Κάηκε» το «Ντιέγκο Μαραντόνα» [εικόνες]

Βραδιά γιορτής ήταν η χθεσινή στην Ιταλία για την πρωταθλήτρια Νάπολι.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας επικράτησε με σκορ με 2-0 τη Σαμπντόρια στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους «παρτενοπέι» να πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή στο επιβλητικό τους γήπεδο, για τρίτη φορά στην ιστορία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να περίμενε 33 ολόκληρα χρόνια για αυτή τη στιγμή, αλλά τελικά η υπομονή άξιζε. Τότε στην ομάδα αγωνιζόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο παίκτης-θρύλος του συλλόγου που πήγε κόντρα στο κατεστημένο και λατρεύτηκε σαν θεός στον ιταλικό νότο. Ο ίδιος δεν βρίσκεται πια στη ζωή για να καμαρώσει την αγαπημένη του Νάπολι να κατακτά το «σκουντέτο», αλλά οι Παρτενοπέι είναι βέβαιο ότι θα τον έκαναν περήφανο με το απίθανο κατόρθωμά τους.

Ατέλειωτο «πάρτι» για τον τίτλο της Νάπολι

Tα πρόσωπα που ξεχώρισε η κερκίδα στη φιέστα ήταν ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος αποθεώθηκε, ενώ το κατάμεστο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» σείστηκε όταν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε την είσοδο του στην τελευταία του παρουσία ως προπονητής της ομάδας γνωρίζοντας την αποθέωση.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε στους δρόμους της πόλης του ιταλικού νότου, καθώς μετά την απονομή στους πρωταθλητές της Serie A, ο κόσμος βγήκε για να πανηγυρίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νάπολι
Νάπολι
Νάπολι
Νάπολι

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή