Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Σημαντικά τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος»

«Σημαντικά τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε στην ετοιμότητά του και στο ματς με την Ατλέτικο

Στους παράγοντες που έφεραν τη νίκη, τον βαθμό ετοιμότητάς του και το παιχνίδι με την Ατλέτικο για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και τόνισε πως είναι σημαντικό που οι Πειραιώτες πέτυχαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το κλειδί της νίκης: «Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμύνεται συνεχώς και σε δυσκολεύει να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Τα δύο τέρματα μας έδωσε την ευκαιρία για περισσότερες φάσεις και μετά ήρθε το τρίτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το πώς μπορεί να προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός στο γεγονός ότι στην Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες και στην Ευρώπη έναν διαφορετικό ρυθμό παιχνιδιού: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πάντα δύσκολο, είτε είναι καλές οι ομάδες, είτε όχι, να παίξεις σε τέτοιο επίπεδο.

Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ειδικά τώρα που έχουν επιστρέψει και όλοι οι παίκτες από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες. Τις τελευταίες ημέρες αυτή ήταν η δυσκολία γιατί δεν είχαμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί. Τώρα είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για το πότε θα είναι έτοιμος 100%: «Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μένα γιατί είχα λίγες προπονήσεις και παίζαμε σε μια δύσκολη έδρας. Σε γενικές γραμμές δε ήμουν καλός σ’ εκείνο το ματς. Σήμερα ήμουν πολύ καλύτερα, είναι και διαφορετικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος στο 100%, αλλά θα υπάρχει βελτίωση συνεχώς και αυτό είναι που προσπαθώ».

Για το πώς περιμένει την Ατλέτικο, που έχει καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Κι εμείς κερδίσαμε σήμερα, κι εμείς έχουμε καλή ψυχολογία. Η Ατλέτικο είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να προσεγγίσουμε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο τρόπο».

Πηγή: gazzetta.gr