Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός

Στις 20:30 στο Καραϊσκάκη το ματς με την ΑΕΚ

 

Στο δεύτερο δύσκολο μήνα πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος μπαίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το προηγούμενο διάστημα οι Πειραιώτες κατάφεραν σε 6 αγώνες να πετύχουν 5 νίκες και ηττήθηκαν μόνο από τη Μπάγερν Μονάχου, όμως μπόρεσαν να κλείσουν αυτό τον κύκλο των συνεχόμενων αγώνων επικρατώντας της Άρσεναλ στο Λονδίνο και του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Όπως τόνισε και ο Μάρκο Σίλβα σε μία από τις ομιλίες του προς τους ποδοσφαιριστές, «τα πήγατε περίφημα με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ. Πετύχατε δύο μεγάλες νίκες, επιδεικνύοντας μαχητικό πνεύμα. Το ίδιο μαχητές και με νοοτροπία νικητή θέλω να είστε και στα επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Ακόμη ένας λόγος για τον οποίο ο Πορτογάλος θέλει τη νίκη στο αποψινό ματς απέναντι στην ΑΕΚ είναι και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία για την 3η αγωνιστική του Champions League, αφού αν σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικρατήσουν θα πάνε με άλλη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι τους.

Ο 37χρονος τεχνικός έχει μελετήσει την «Ένωση», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του και για αυτό τον λόγο περιμένει όλοι οι παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Σίλβα στις προηγούμενες προπονήσεις, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Κολοβός, Ερνάνι, Κασάμι και Σεμπά. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Ελαμπντελαουί και Μπουχαλάκης.

Πηγή: sport-fm.gr