Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Συγγνώμη, σας απογοήτευσα»

«Συγγνώμη, σας απογοήτευσα»

Αρχηγική… απολογία του Στίβεν Τζέραρντ για την αποβολή του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ

Σαν πραγματικός αρχηγός φέρθηκε μετά την αδικαιολόγητη αποβολή του στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Στίβεν Τζέραρντ.

Η μορφή της Λίβερπουλ δεν έψαξε δικαιολογίες για την ενέργειά του και δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλους στο σύλλογο γι’ αυτή.

«Πρέπει να το αποδεχθώ. Η απόφαση ήταν σωστή. Απογοήτευσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου σήμερα και -το πιο σημαντικό- απογοήτευσα όλους τους οπαδούς μας και γι’ αυτό αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό που έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, δε, πιο συγκεκριμένα για τη φάση, ο Τζέραρντ εξήγησε: «Προσπάθησα να πηδήξω για ν’ αποφύγω το τάκλιν, είδα τις τάπες του και αντέδρασα λάθος. Παίζω αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο για να ξέρω πως όταν κάνεις κάτι τέτοιο, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο με 45 λεπτά να απομένουν, χάνεις μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη γι’ αυτό».

Όσο για το λόγο που οδηγήθηκε σ’ αυτή την ενέργεια, ο Τζέραρντ την απέδωσε περισσότερο σε ενστικτώδη αντίδραση λέγοντας: «Δεν ξέρω. Πιθανότατα ήταν μια αντίδραση στο μαρκάρισμα που δέχθηκα. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να πω περισσότερα γι’ αυτό το θέμα. Ήρθα να μιλήσω για να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους στ’ αποδυτήρια, τους οπαδούς και τους παίκτες, διότι έχω όλη την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr