Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι πολύ καλύτερος»

«Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι πολύ καλύτερος»

Αποφασισμένος να δουλέψει για να βελτιωθεί εμφανίστηκε ο Βαλμίρ Μπερίσα

Ο Βαλμίρ Μπερίσα παραδέχθηκε ότι δεν πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο πρώτο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα ενάντια στη Βιτορούλ, αλλά δήλωσε σίγουρος ότι στη συνέχεια θα βελτιωθεί και θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός επιθετικός ανέφερε ότι ήδη νιώθει άνετα στην νέα του ομάδα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που ανήκει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπερίσα:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Αγωνίστηκα για 75 λεπτά. Δεν σκόραρα, αλλά ήταν μόλις το πρώτο ματς και το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά μέσα στο γήπεδο».

– Πώς αισθάνεσαι μετά από δύο εβδομάδες στο σύλλογο;

«Νιώθω πολύ καλά. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Με έχουν κάνει όλοι να νιώθω άνετα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

– Τι σου ζήτησε ο κ. Αναστασίου πριν μπεις στο γήπεδο;

«Αυτό που μου είπε είναι πως πρέπει να είμαι χαλαρός και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Και φυσικά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου».

– Νομίζεις ότι θα καταφέρεις να προσφέρεις κάποια γκολ στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα! Απλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα γιατί είμαι νέος εδώ. Δεν ήταν πολύ καλό το παιχνίδι που έκανα, αλλά πιστεύω ότι στα επόμενα θα είμαι πολύ καλύτερος».

– Πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να βρεθείς στο 100%;

«Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Ένιωσα καλά στο γήπεδο. Είχα μία καλή κεφαλιά προς το τέρμα, η οποία δεν έγινε γκολ. Την επόμενη φορά θα είναι γκολ, οπότε πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πανέτοιμος για να προσφέρω».

Πηγή: sport-fm.gr