Κυριακή , 12 Ιούλιος 2020
Στην Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

Στην Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

Σε διαδικασία «λύσης» θα μπει από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ. Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αποφασίστηκε ομόφωνα να διαλυθεί η εταιρεία, ώστε να φύγει από πάνω της το βάρος των χρεών, καθώς ορίστηκαν εκκαθαριστές οι κ.κ Μανουσάκης,Φασομυτάκης.

Οπότε, η ομάδα της Κρήτης θα αγωνισθεί στη Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς ο ΟΦΗ δεν θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία μετά από 36 χρόνια!

Επίσης, «άναψε» το πράσινο φως σε ομάδα επιχειρηματιών για να τρέξουν την ομάδα από εδώ και πέρα. Πάντως, ενώ αποτελούταν από δέκα άτομα τελικά έμειναν εννέα, καθώς αποχώρησε ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ανέφερε: «Εκτιμάμε και τις δύο προτάσεις και θα επιλέξουμε. Εγώ στηρίζω αυτή των 9 επιχειρηματιών. Πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να δώσει το χρίσμα στους εννέα επιχειρηματίες».

Από την πλευρά του ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Αντωνακάκης υπογράμμισε: «Είναι κακή μέρα για τον ΟΦΗ. Ο λαός λέει όμως ότι από την τέφρα του ξαναγεννιέται ο φοίνικας. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και ο ΟΦΗ να φτάσει στην αναγέννηση. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε για κανένα λόγο να ψηφίσουν όσοι δεν έχουν καταθέσει μετοχές. Το σωματείο πρέπει να αλλάξει σελίδα».

Απών από το κλειστό του ΒΑΚ ο Νίκος Μαχλάς.

Πηγή: sport-fm.gr