Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Στηρίξτε τους παίκτες»

«Στηρίξτε τους παίκτες»

Περέιρα: Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τα παιχνίδια

Να δείχνουν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και σε όλους όσοι δουλεύουν για αυτόν και για την κατάκτηση των στόχων σε κάθε παιχνίδι κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας ο Βίτορ Περέιρα.

«Προς τους φιλάθλους θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Αυτήν την στιγμή η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Οι παίκτες μας δίνουν και την ψυχή τους για να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας που φοράνε. Το πιο βασικό είναι να βάλουμε στην άκρη το θέαμα για τα αποτελέσματα, γιατί αυτά μετράνε. Όλοι μας αξίζουμε την δύναμη των φιλάθλων για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να αφήσουμε στην άκρη το θέαμα γιατί το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τα ματς», ήταν τα λόγια του πορτογάλου τεχνικού ο οποίος όμως νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό το μήνυμα το οποίο πρέπει να περάσει στους παίκτες…

«Ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Να δουλεύουμε μέχρι το τέλος. Και για το Κύπελλο δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε δρόμο για να το κατακτήσουμε. Η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι και την επόμενη χρονιά. Είναι πολλά τα παιχνίδια και δύσκολα. Το επόμενο ματς είναι όσο δύσκολο και το σημερινό και όταν θα τελειώσει η χρονιά θα αρχίσουμε να επιταχύνουμε την σκέψη μας για τη νέα περίοδο. Δεν σκεφτόμαστε κανέναν εορτασμό και καμία φιέστα. Διαφορετικά δεν θα υπάρχει κίνητρο. Δεν θέλουμε να μεταδώσουμε ένα τέτοιο πνεύμα στους παίκτες», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο Περέιρα είχε επισημάνει τη δυσκολία που είχαν για την ομάδα του τα τελευταία παιχνίδια της…

«Ήταν τρία σε σειρά δύσκολα ματς, από την ΑΕΚ μέχρι σήμερα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και την αυτοθυσία που έδειξαν. Είχαμε πολύ δύσκολα ματς και πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πως δουλεύουμε και πως φερόμαστε όλοι. Και αυτό οφείλεται και στο ότι κερδίσαμε την Ξάνθη και ότι επικρατήσαμε του Αστέρα».

Πηγή: sport-fm.gr