Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Καραγκούνης

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Καραγκούνης

Ο «τυπάρας» έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ

Την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» αναφέρει ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται άμεσα να αποφασίσουν για την απόκτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Ο «τυπάρας» έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, έχοντας τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερες από 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κατάφερε να γίνει αγαπητός μέχρι και στο Λονδίνο.

Όλο αυτό το διάστημα ο 37χρονος μέσος δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα – αν και είχε προτάσεις από το εξωτερικό (ακόμα και από τις ΗΠΑ) – αφού δεν θέλει να μείνει και άλλο μακριά από την οικογένειά του.

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό του, ο ΠΑΟΚ θα ήταν μία καλή επιλογή για τον «Κάρα», ο οποίος θα συνεργαστεί και αρκετούς συμπαίκτες του από την Εθνική (όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Τζαβέλλας, ο Γλύκος και ο Αθανασιάδης).

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να εκτιμά το πάθος και την επιμονή του έμπειρου χαφ, με τον είχαν συνεργαστεί για έναν χρόνο στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, η παρουσία ενός τόσο σημαντικού παίκτη στα αποδυτήρια της ομάδας θα αποτελέσει και παράδειγμα για τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, αφού ο Καραγκούνης ουδέποτε είχε δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίστηκε.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση