Τρίτη , 11 Αύγουστος 2020
«Όποιος δε θέλει, μπορεί να φύγει!»

«Όποιος δε θέλει, μπορεί να φύγει!»

Ποιος είδε τον Γιώργο Σπανό και δεν τον… φοβήθηκε

Έκδηλα εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Σπανός από τον αποκλεισμό του Ατρομήτου μετά την ήττα από τη Σαράγεβο που είχε ως συνέχεια τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Europa League.

Με τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου και τα είπε σε έντονο ύφος στους παίκτες.

«Αυτή δεν ήταν εικόνα. Θα γίνει μείωση 20% στα συμβόλαια όλων σας και όποιος δεν θέλει, ας έρθει αύριο το πρωί στο γραφείο μου να το λύσει. Θα έχει ένα μήνα να βρει ομάδα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Ο κ. Σπανός ήταν στενοχωρημένος και εκείνο που έλεγε ήταν πως δεν θυμάται ποτέ ξανά στο παρελθόν τόσο άσχημη εικόνα από τον Ατρόμητο.

Παρορμητικές κινήσεις, πάντως, δεν πρόκειται να κάνει και όσοι τον ξέρουν καλά γνωρίζουν πως αν οι παίκτες αλλάξουν την εικόνα τους και παρουσιάσουν καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα, δεν θα υπάρξει η μείωση για την οποία μίλησε.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στήριξαν την ομάδα με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά χθες έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Ομάδα και διοίκηση πάρτε αποφάσεις όσο είναι νωρίς, γιατί θα έχουμε άλλα», ανέφεραν οι Fentagin στην ιστοσελίδα τους.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση