Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Στον Ολυμπιακό ο Αθηναίου

Στον Ολυμπιακό ο Αθηναίου

Είναι πλέον επίσημο! Στον Ολυμπιακό θα ανήκει από τη νέα σεζόν ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα του Πειραιά.

Πέρυσι, ο διεθνής γκαρντ ξεκίνησε στην Τουρκία και την Εσκισεχίρ, για να μείνει εκεί για μερικούς μήνες και να μετακομίσει στη συνέχεια στην ΑΕΚ, με την οποία είχε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν που πέρασε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Ιωάννη Αθηναίου, για τα επόμενα τρία χρόνια».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αθηναίου είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κι εγώ μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Σφαιρόπουλο γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνει να συνεργαστούμε ξανά και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως όταν αγωνίζεσαι για μια τόσο βαριά φανέλα τα λόγια πρέπει να είναι πολύ λιγότερα από τις πράξεις. Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή».

Πηγή: sport-fm.gr