Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Στους «8» με νίκη η ΑΕΚ

Στους «8» με νίκη η ΑΕΚ

Κέρδισε 2-0 τον Λεβαδειακό

Με ψυχρό τρόπο έσβησαν οι ελπίδες του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ. Με τον Γιόχανσον να διώχνει το άγχος και τον Μπουονανότε να δίνει την χαριστική βολή η ΑΕΚ διπλασίασε τις νίκες της 2-0 και πέρασε στους «8».

Αυτό που ξεκίνησε στη Βοιωτία με το γκολ του Βάργκας, ολοκλήρωσε στο Μαρούσι η ΑΕΚ! Αυτή την φορά σκόρερ της Ένωσης κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0) ήταν οι Γιόχανσον και Μπουονανότε, που κλείδωσαν την πρόκριση της ομάδας τους στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση είχε την κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να ενοχλήσει με τίποτα τον Τσιντώτα στο πρώτο ημίχρονο. Ανέβασε την απόδοσή της μετά το μισάωρο κι έφτασε στο γκολ σε κομβικό σημείο, με τον Γιόχανσον (44’). Στο 5ο λεπτό ακυρώθηκε, σωστά, για οφσάιντ γκολ του Τζεμπούρ.

Κακό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Από την μία, οι Βοιωτοί ήθελαν αλλά δεν… μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ απ’ την άλλη η ομάδα του Πογέτ δεν μπορούσε να φτιάξει μεγάλη φάση. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μπουονανότε με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 86ο λεπτό.

Πηγή: sport-fm.gr